ПРИЗИВ КЪМ ВСИЧКИ ОТ ЕКИПА НА ФК СИНИТЕ КАМЪНИ ВЪВ ВРЪЗКА С ПАНДЕМИЯТА – КОРОНА ВИРУС !

Във връзка с настъпилата ПАНДЕМИЯ в цял свят и извънредната ситуация в Република БЪЛГАРИЯ, ви отправяме ПРИЗИВ :

Драги приятели, членове на ФК Сините камъни (Сливен), драги родители ! Искрено ви умоляваме да спазвате всички препоръки и разпореждания на Министъра на здравеоопазването и кризисния щаб :

1. МОЛИМ ВСИЧКИ ВАС, ДА ОСТАНЕТЕ ПО ДОМОВЕТЕ СИ! ТАКА ПО-ЛЕСНО ЩЕ МОЖЕМ ДА СЕ ПРЕДПАЗИМ ОТ КАКВИТО И ДА Е ПРОБЛЕМИ! Доказано е, че ако стоите по домовете си шанса да не се заразите или да се излекувате, ако сте били заразени е по-голям ! Пример – > футболиста на Челси (Лондон) – Хъдсън-Одой се е излекувал само за няколко дни при спазване на мерките на карантина !

2. МОЛИМ ВСИЧКИ ВАС, ДА НЕ ДОПУСКАТЕ ДЕЦАТА СИ НАВЪН. (По площадки да играят с други деца, или да се събират на големи групи – както правят последните дни). Както всички може би знаете, децата са само преносители на болестта, а предполагам че всеки у вас има по една баба, дядо или някой болен от респираторни проблеми – краят  на тази история е критичен… НЕКА ВИЕ, НИЕ И ДЕЦАТА СТИСНЕМ ЗЪБИ, за да можем после заедно да сме на терена или още по-глобално ДА СМЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ !

3. МОЛИМ ВСИЧКИ ВАС, ДА НЕ СЕ паникьосвате ! Няма нужда от истирични изблици – струпване и пазаруване на големи количества хранителни запаси ! Всички хранителни магазини работят. Препоръчваме ви да ползвате малките магазини, за да избегнете големите маси от хора в големите хипермаркети !

4. МОЛИМ ВСИЧКИ ВАС ДА СПАЗВАТЕ ВИСОКА ЛИЧНА ХИГИЕНА ! Както може би знаете ВИРУСА не може да вирее при висока хигена. Няма да миете постоянно вашите ръце, просто като го правите го правете с гореща вода и по-продължително време. Предпазвайте ЛИЦЕТО СИ, предпазвайте УСТАТА СИ, предпазвайте ОЧИТЕ СИ ! Пийте вода от шише само за вас ! Не споделяйте предмети !

ПОЖЕЛАВАМЕ НА ВСИЧКИ ЗДРАВЕ! СПАЗВАЙТЕ МЕРКИТЕ НА ИЗВЪНРЕДНОТО ПОЛОЖЕНИЕ В СТРАНАТА ! ! ! !

Изявление на ГЕНЕРАЛ МУТАФЧИЙСКИ

 

https://www.vbox7.com/play:4bd1b58b59&start=56

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *