ФК СИНИТЕ КАМЪНИ подновяват тренировки, след извънредното положение от днес (вторник 26.05) !

След като повече от два месеца цялата страна бе блокирана от пандемията COVID-19, и в частност всички спортове бяха забранени. След решение на Министъра на Здравеоопазването, считано от днес (вторник- 26.05.2020г) нашата школа подновява нормален тренировъчен процес. Въпреки, че по време на изолацията ние тренирахме онлайн от вкъщи, благодарение на интерактивната платформа ZOOM, време е да излезем и да спортуваме както подобава на един футболен клуб – НА ОТКРИТО!

Съобщаваме също, че се съобразяваме с всички изисквания и предписания на министерството на здравеоопазването, като ще помолим да има по-малко струпване на родители около тренировъчните ни площадки ! Ние от наша страна ще направим всичко необходимо, за да изпълним останалите препоръки !
Тренировките на отбора ни започват по график, раздадени на футболистите от треньорите на съответните групи. Още една новина в този ред на мисли е новия треньорски колектив, който ще започне подготовката за престоящия футболен сезон 2020-2021г. Ето го и него :

За повече информация, както за съответните набори, така и за всички останали спортно-технически въпроси, можете да се свържете с треньорите на групите, както и с директора на школата – Христо Желев – на телефон 0877 55 44 41 !

Очакваме ви !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *