Днес се изигра контролна среща между набор 2003 (U18) и набор 2005 (U16) на прекрасния стадион в село Самуилово!

Днес в 19:00ч се изигра контролна среща между двата най-големи набора в школата на ФК Сините камъни (Сливен). Възпитаниците на Христо Желев (U18) се изправиха срещу отбора на Стефан Стайков (U16). На прекрасното намиращо се в момента съоръжение в село Самуилово (Сливен) двата отбора показаха доста стойностна и интересна за наблюдаване продукция. В контролата двамата треньори не използваха своите оптимални състави, тъй като и в двете редица има много отсъстващи момчета, но мнението за добра игра и красиви отигравания и при двата отбора, бе отчетено. Интересен факт бе също, че под рамките за по-малките в този двубой застана най-младия треньор в школата ни – Кристиян Сяров, който пък типично в негов стил се отчете с доста добри намеси !

Двамата треньори пък бяха задоволени, от това което тяхните възпитаници предложиха, но бяха пестеливи и в похвалите към тях !
Набор 2005 (U16) ще вземат участие в първенството към ОС на БФС Пловдив – юноша младша възраст, започващо на 22.08, докато “батковците” ще са представители към ОС на БФС Бургас – юноша старша възраст, дата за което още няма !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by Live Score & Live Score App