Какво предстои за отборите от школата в утрешния съботен ден (17.10.2020г)?

Утрешният съботен ден ще ни даде доста голяма порция от футболни двубой ! Започваме от по-големите, и ще стигнем до най-малките в школата ни.

U14 (набор 2007) утре точно в 11:00ч. отборът на треньор Милен Стоянов ще се изправи срещу отбора на ФК Пловдив Сити в мач от деветия кръг на шампионата при деца (2006-2007) зонална група към ОС на БФС Пловдив. Нашите момчета са в подем откъм игра и всички ние ще се надяваме да затвърдят добрите впечатления от последните им мачове. Още по-добър атестат за това е, че децата от града под тепетата е изграден основно от деца родени 2007 година (да не кажем дори и смело само от деца 2007 година), като това ще даде добър паритет за нашия тим. В класирането разликата между двата отбора е само две точки, като пловдивчани са отбелязали 11 гола и са допуснали 30, докато нашите са с 8 вкарани на 22 допуснати ! Пред треньор Стоянов няма кадрови проблеми, като единствено Пресиан Семов е със пукната кост на на пръста на крака и ще отсъства от двубоя, докато Янко Димчев все още няма да може да запише минути за отбора ни, след като прекара кратък период в отбора на ПФК Лудогорец (Разград), където не можа да се аклиматизира и се върна, но беше вече записал игрови минути за съответния набор ! Този двубой е и генерална репетиция за домакинството следващата седмица срещу отбора на ПФК Локомотив (Пловдив) в сливенското село Самуилово.

U13 (набор 2008) също има тежко далечно гостуване. Отборът на треньор Илиян Илчев ще трябва да стигне до най-далечната дестинация в първенството, а именно град Свиленград ! Там сливенските таланти ще трябва да гостуват на негостоприемния стадион Колодрума, срещу едноименния отбор. Децата, ръководени от младия спец са в серия от два мача, в които показаха добра игра и вкараха цели 12 гола, а допуснаха 1 и ще се опитат да запазят този моментум ! С отбора ще пътува и Ивайло Чапкънов, който тренира и играе при по-големия набор, като това допълнително ще донесе спокойствие в отбора на треньор Илчев ! Срещата е с начален час 11:30ч !

U9 (набор 2012) : При най-малките пък ще има истинска канонада от футболни двубои. Точно в 9:00ч. местно време започват срещите от първенството ФУТБОЛ 5 към ОС на БФС Сливен. Всички срещи ще се изиграят на горния помощен терен на базата на стадион Хаджи Димитър ! Нашата школа ще бъде представяна от два тима, които пък от своя страна ще бъдат ръководени от най-младия и нахъсан спец – треньор Кристиян Сяров. В 9:00ч. едновременно на двата терена ще играят нашия първи и втори отбор срещу отборите на ФК Арена 1 (Ямбол) и ФК Ника 2. Веднага след това в 10:00ч. втория ни отбор се изправя срещу първия отбор на децата от Ямбол (ФК Арена 1). В 11:00ч. ще сме пък свидетели на двубоя между първия ни отбор и втория отбор на комшиите от Ямбол, докато в 12:00ч. ще наблюдаваме още едно сливенско дерби – между отборите на ФКСК втори тим и първия отбор на ФК Ника (Сливен) !

Обръщаме се с голям апел към всички родители и приятели на ФК СИНИТЕ КАМЪНИ (СЛИВЕН), които ще наблюдават срещите на живо от стадион Хаджи Димитър (помощен терен 2 до залата за джудо). Нека спазваме противоепидемичните мерки и спазваме някаква дистанция, било то и на открито ! Нека се предпазим от навлизащата втора вълна от COVID-19, както и да опазим децата ни от това евентуално да бъдат спрени всякакви футболни срещи ! БЛАГОДАРИМ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО ! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by Live Score & Live Score App