Календарната 2020 за набор 2012-2011 (U9-U10) – треньор Кристиян Сяров !

Наближава края на една много противоречива година. Някой дори с удоволствие казват : “Да си отива тази година, да дойде нещо по-добро!”. Хубава или лоша, изминалата година е една много различна за нашата футболна школа. Тъй като няколко набора от нашите започнаха да пишат “главите” в тяхната книга – “пътешествията на набор … в официалните мачове и първенства!”

Започваме коледната ни порция от новини с най-малките “сини пантери”, които се официално и картотекирани състезатели по футбол – било то и в малките форми на футбола ФУТБОЛ 5 и ФУТБОЛ 7 !
Набор 2012 – 2011 (U9-U10) са едни уникални деца сами по рода си ! Тези набори от деца, не само в нашата школа, а навсякъде по света са – необременени, горят по играта – те имат едно едничко желание – ДА ИГРАЯТ ФУТБОЛ ! Тук става въпрос за онзи чистия футбол – да си вкарват голове, да се лъжат “ек на ек”, да бият шутове и вратарите да спасяват, а понякога дори да се ядосват, че са им вкарали гол (в 99% от случаите)
В нашата школа имаме максима – Най-малкия (младия) треньор да ръководи Най-малките деца ! В нашия случай малко повече от година на този набор деца ръководител е младия треньор Кристиян Сяров ! Крис отскоро е и дипломиран треньор по футбол (UEFA Лиценз С) ! Като смело можем да твърдим, че той се опитва да предаде на своите възпитаници – енергията, с която и той играе на зелемия килим !

Децата ни започнаха ударно годината, като взеха участие в първия си турнир – в град Свиленград ! И като, че ли това беше повратна точка за тях. Те започнаха да трупат опит и самочуствие на футболния терен ! Те изиграха къде силни, къде слаби мачове на открито и закрито. Участваха и на турнир в град Стара Загора. Последва пролетния локдаун …. След това обаче нашите малчугани успяха да посетят турнира в град Трявна ! Там емоциите бяха много !

Всички деца получиха много награди от организаторите, а най-голямата разбира се за тях бе, че се изправиха срещу много силни отбори и показаха как се тренира работи при нас. Истината, е че винаги има какво да се желае, но определено децата имат много голямо ЖЕЛАНИЕ ! А без него няма как да следваме футболния път ! Треньор Кристиян Сяров развълнуван сподели пред нас как вижда изминалата календарна 2020 година :

Кристиян Сяров : Календарната 2020 година определено е една от най-странните в живота ми, а и в живота на всеки един по целия свят. Вирусът ни удари здраво ! Удари всички и по любимите неща на всички ! С децата преминахме през какви ли не изпитания, но някак си смятам, че това ще ни направи по-силни за новата година и за годините напред!  В спортно-технически аспект съм доволен от децата. Те показваха на терена, онова което изисквам от тях. Разбира се, че не харесвам да се взирам в таблици и класиране, но те са атестат че работим добре. Определено ще се стремим през новата година да направим децата по-добри хора и футболисти ! Това е нашата мисия като треньори ! Това е нашия начертан път ! Благодаря на всички треньори, за разбирането и доверието в нашата школа и в частност в мен – ще се радвам да продължим съвместния труд и през новата 2021 година !

През тази година – децата ни участваха в турнири във формат ФУТБОЛ 5 и ФУТБОЛ 7, както и в първенствата към ОС на БФС Стара Загора и ОС на БФС Сливен – ФУТБОЛ 5 и ФУТБОЛ 7. А най-голямата награда за един треньори и децата разбира се, е това че в ОС на БФС Сливен и Ямбол не се намери отбор, който да затрудни нашите възпитаници ! Отборът ни U9 (2012) завърши първенството и календарната година като отбор без нито една загуба. Това апропо се благодари на красивата, комбинативна и атакуваща игра, която изповядва отбора !

От името на екипа на #ФКСК искаме да пожелаем на момчетата , треньора Крис Сяров, родители и приятели здраве и берекет ! Да посрещнат с приповдигнато настроение Коледните и новогодишните празници ! Нека статирате с очакване за нещо по-добро НОВАТА 2021 ГОДИНА ! Успех на всички ! Весели празници !

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by Live Score & Live Score App