Календарната 2020 за набор 2009 (U12) – треньор Христо Желев !

И тази година е на път да се “изтъркули”. С нея и хубавите и лошите моменти. Всички ние определено бяхме засегнати от световния проблем – COVID – 19. Той промени тотално нашия живот, нашето ежедневие и всичко свързано с него. Едно от любимите ни неща футбола беше спрян за почти половин година. Въпреки това ние не се отказваме, напротив заредени сме с много позитивна енергия или по-просто казано – “ЖАДНИ СМЕ ЗА ФУТБОЛ” !

Следващият набор по ред, на който ще направим обзор – това са децата родени след първи януари 2009 година (U12). Възпитаниците на Христо Желев – Жеката , изпращат една “странна” година. Въпреки това, сме уверени в това, че децата ще запазят за себе си само приятните моменти. И очакват с нетърпение новата 2021 година !

Децата ни в тази възраст на пук на всичко – тренираха здраво през цялата година. Те показват огромно развитие, но въпреки това – те следват пътят, който им е предначертал “брадатия” млад специалист – Христо Желев. Той много методически следва своята визия и работи “стъпка-по-стъпка” – към своята цял, а именно да изгради едни прекрасни момчета, и в частност, който покаже – едни добри футболисти !
Набор 2009 (U12) както и най-малките отбори в нашата школа, успяха да вземат участие в силния турнир в град Трявна (Tryavna Championship 2020). Те показаха на публиката, че са един страхотен колектив. Те показаха, че могат да играят футбол, присъщ на добрите школи у нас. Те показаха, че в град Сливен се работи правилно – без много да се изхвърляме. Децата са технически подготвени. Децата мислят, докато играят футбол. А още по важното, че това им доставя удоволствие ! Това трябва да е признание, не само на децата и треньорите, а като цяло на всички, които са свързани с ФК Сините камъни – град Сливен.

Освен това те се състезават и в първенството формат ФУТБОЛ – 9 към ОС на БФС – Стара Загора. Взехме и участие в надпреварата организирана от ОС на БФС Сливен – #ХайдеДаРитаме, където децата се “докоснаха” за първи път до магията наречена “голям Футбол” (формат ФУТБОЛ 11). Първите стъпки бяха трудни, ала сладки !

Ицо, като цяло беше много лаконичен пред нас, но въпреки всичко, вижте какво сподели той :

 

Х.Ж. Не обичам много празните приказки. Аз съм човек на действията! Въпреки всички проблеми, смятам че задачите, които си поставихме в този период от една година са изпълнение. Децата умело боравят с техническите похвати, които тренираме. Децата играят на скорост, децата се забавляват. А като треньор вярвам, че нашата мисия е накараме децата като използваме тренировъчния процес,  да изпитват удоволстиве. В спортно-технически аспект следваме нашите цели. Работата ще покаже, докъде се простират нашите възможности! Пожелавам си моето семейство,колектива и децата да сме живи и здрави! Ако сме здрави, смятам че няма недостижими върхове ! Предел е само нашия мироглед ! Бъдете живи и здрави ! Весело посрещане на хубавите празници !

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by Live Score & Live Score App