Календарната 2020 година за набор 2007 (U14) – треньор Милен Стоянов!

Следващите в предколедния списък – това са децата ни, родени след първи януари 2007 година (U14), с треньор Милен Стоянов. Както и новата година, така и треньор Милен Стоянов дойдоха с гръм и трясък в нашия живот. Дългокосият специалист, който е един от неколцината висококвалифицирани треньори в града ни загърби работата си в другия местен тим ФК Сливен 2000, и избра новото начинание в лицето на нашата школа ! Тренер Милен, както му казват всички, влезе в обектива на всички нас (играчи, родители, приятели и треньори) след като с много радикален и ефективен подход той си постави цел, да промени работата с повечето таланти в школата. Разбира се промяната бе за добро, а истината е една – след само няколко месеца работа – ефект има !

Децата от този набор освен, че за първи път се сблъскаха с трудоемките тренировки свързани с техническото развитие, се срещнаха и с по-високия стил на игра от страна на съперниците. Многократно тренер Милен е бил интервюиран и на въпросите: “Защо няма същите резултати като преди?” , отговорът му е уклончив: “Идеята е да изградим едни млади технически грамотни футболисти, а не да търсим резултати на всяка цена !”

Вижте пълното изказване на старши треньор Милен Стоянов тук :

 

М.С.Преходна година, в която се видя че преминаването от детски към юношески футбол е болезнен и децата трябва да осъзнаят че футбола изисква жертви и отдаденост.Най вече в тренировките.Осъзнаването че за да успяваме трябва да тренираме редовно! Пожелавам на всички весели празници! Бъдете живи и здрави !

И въпреки прекалената лаконичност думите му лъхат истински професионализъм ! Децата от този набор, вече са готови за промяна, децата от този набор вече са готови на жертви и себераздаване с една едничка цел – да се научат да играят правилно любимата си игра – ФУТБОЛА !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by Live Score & Live Score App