Календарната година за набор 2003 (U18) и мъжкия ни тим – треньори Христо Желев / Явор Арнаудов !

Последни, но не най-маловажни в нашия обзор – това са набор 2003 (U18), които на 90 % се припокриват с представителния ни мъжки отбор ! Благодарение на патрона на нашата организация – ПЛАМЕН КРУМОВ ,  преди седем години беше дадено началото на една красива първо мечта, която бавно, но славно се превръща в реалност. Реалност, която всички ние вярваме, благодарение на нашия ръководещ фактор, че ще се развие още повече в следващите години. Ще се развие така, че да има СЛИВЕНСКИ ФУТБОЛ на високо ниво – ОТНОВО ! А защо не, да открием новите Стоичков, Лечков, Бербатов и… разбира се Крумов?

Набор 2003 е един от първите в нашата школа, момчетата почти завършват своя цикъл от образователен футбол и трябва да започват да играят мъжки. Точно поради тази причина, през календарната 2020 година – беше дадено началото на нещо, което доста хора смятаха за мираж – МЪЖКИ ТИМ към ФК СИНИТЕ КАМЪНИ ! Той е изграден основно от юноши на клуба като, разбира се опитните ни треньори влизат да подпомогнат играта на момчетата. Децата, оп грешка! Вече бъдещите мъже от набор 2003 се представят повече от достойно. Те вкусват от магията наречена – ФУТБОЛ, като играят със седмичен цикъл като големите професионални отбори – ЧЕТВЪРТЪК / НЕДЕЛЯ ! Но вижте какво каза един от основоположниците на нашата школа – а именно директора на ДЮШ – ХРИСТО ЖЕЛЕВ – ЖЕКАТА :

 

Х.Ж. Благодарен съм на “бат Пламен”, че ни събра и се вслуша ва нашите думи преди седем години. От тогава досега -хубаво или лошо, ние сме на терена, а той е плътно зад нас! Момчетата, които ръководя извървяха много труден път, като доста от тях се “изгубиха” по трасето на футболното си развитие. Въпреки всичко, най-устойчивите дочакаха нещото, за което много хора ни подпитват, а именно да имаме мъжки отбор ! Целите са ясни, а те са реализация на нашите футболисти, не само като ги пращаме в по-добри школи, а да ги изграждаме защо не и за нас – като клуб !

Пожалвам на всички вас, да сте живи и здрави ! Обичайте семействата си и ги подкрепяйте, както ние го правим с нашето голямо футболно такова ! Весели празници !

Разбира се допитахме се и до треньора на мъжкия тим, който работи съвместно с Христо Желев – дами и господа Явор Арнаудов :

Я.А. За онези от вас, които не знаят с Пламен сме братовчеди. Преди време той се ми довери да водя отбора на село Жельо Войвода, като за периода, в който работихме заедно, успяхме да стигнем два пъти до бараж за влизане в горни групи. През тази година Пацо, отново го направи. Щастлив съм да водя отбора. С тези момчета, не само децата, но и младите и надъхани колеги от школата всичко е толкова лесно. Ще съм изключително горд и благодарен, ако успеем да затвърдим всичко, онова което правим с едно класиране в Трета лига ! На всички вас, приятели, родители, деца, колеги – пожелавам Весело посрещане на Коледните и Новогодишните празници ! Бъдете живи и здрави !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by Live Score & Live Score App