Календарната 2020 година за набор 2005 (U16) – треньор Стефан Стайков!

Броени часове до Рождество Христово, а ние сме на финалната права с резюметата за различните набори в нашата школа ! Предпоследните  и втори по големина като години – това е отбора на треньор Стефан Стайков – момчета родени след първи януари 2005 година (U16).

Ще бъдем лаконични, както прави треньора на групата -“другаря” Стайков ! Вече седем години труд и живец тлее в тези момчета ! Истината е, че и тази година бе изпълнена с много предизвикателства за вече порасналите момчета на Стефан Стайков. Освен личните проблеми (пубертет, училище, гаджета), тази година беше свързана и с най-голямото изпитание пред човечеството – пандемията от COVID-19.
По не воля “войниците” на гологлавия млад специалист, бяха принудени да прекъснат  миналия сезон ! Разбира се, след всеки спад идва ред на развитие. През лятната пауза, нашите сини таланти посетиха и се трудиха много професионално град Твърдица. Те бяха на подготвителен лагер там, а определено позитивите бяха повече от негативите. Започна ударно новия сезон. Нашите пораснали деца, направиха един много стойностен първи полусезон на новото първенство, и още по-важното – да не забравяме, че първенството е за отбори една година по-големи от тях. Истината, е че определено нито един от отборите в пловдивското първенство, не надигра нашия тим ! Това само по себе си, говори за работата, която кипи в тренировъчния процес. Треньорът Стайков беше лаконичен пред нас, но все пак – ето какво сподели той :

 

С.С. Благодарение на Бог, “изтъркулваме” поредна година. Благодарен съм, че имам честта да работя с тези момчета. Аз ги възприемам като мои деца, защото те израстнаха пред очите ми. От малки и плахи момчета, те се превръщат леко, полека в едни истински мъже. Трудността на живота ни в последната година, застигна всички, но аз вярвам, че най-доброто предстои. Нека всички смирено да изпратим старата година, и да посрещнем новата със затаен дъх, за нещо по-добро ! Бъдете живи и здрави – Българи, Сливналии, Сини камъни ! Бог да ви пази ! Весели празници !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by Live Score & Live Score App