Календарната 2020 година за набор 2006 (U15) – треньори Даниел Стоянов, Стефан Стайков, Милен Стоянов !

В късните часове на наближаващия празник – Бъдни вечер ! Не стихват и нашите творчески етюди за историята на един клуб, и в частност за различните набори. Листата ни продължава с набор 2006 (U15).  Благодарение на този набор, Сливен отново е домакин на мачове с участието на “големите” отбори на ИЗТОК. Нашите момчета научиха, че в Елита не е толкова лесно, колкото и да е на хартия.

Въпреки всичко неприятно през годината, момчетата продължават стремглаво да се борят за избора си. Изборът им да играят футбол. Като цяло този набор претърпя доста промени, тъй като започнаха с един треньор, а сега работят с други двама. Макар и да са познати за тях, това си е определено шок. И напук на всичко те отново ще са тук и през новата 2021 година. Ще работят, ще се борят. А защо ли пък не да си запазят елитния сатутс. Мисията е трудна но непостижима ! Смело мога да твърдя, че цялото спортно-техническо ръководство от най-младия до най-стария треньор са впрегнати в тази задача. Трудното обаче е в ръцете , тоест краката на младите ни “сини камъни”.

Тук няма да има коментар на треньорите … Тук ще оставим само едно обобщено мнение. Както в предходния пост написахме треньор Милен Стоянов, счита че разликата между детския и юношеския футбол е голяма. Разбира се, че е голяма. А още по-голяма е когато става дума и за елита на България. Трудно отбори от нашия калибър, успяват да се съревновават срещу индустрии като “Ботев”, “Локомотив”, “Лудогорец”, “Черно море”. Но искрено вярваме, че сблъскването с реалността, или по-скоро такив тип футболни двубои ще кали нашите момчета. Ще им даде крила и ще им позволи да имат самочуствието да играят “ек на ек” срещу именитите си съперници, досущ като Давид срещу Голиат !

 

От името на екипа на ФК “Сините камъни” (Сливен), ви пожелаваме весело посрещане на топлите празници ! Бъдете живи и здрави ! Не забравяйте, че въпреки всичко ние сме едно голямо семейство, на което винаги може да се разчита !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by Live Score & Live Score App