Зимна подготовка U15 (Набор 2006) : Отборът ни започва да трупа самочуствие, втори мач срещу силен съперник състава на Даниел Стоянов стои много добре !

Отборът ни U15 (набор 2006) изигра втората си контрола от зимната подготовка. Децата ни “завъртяха” равенство срещу отбора на елитния ФК Черноморец 1919 (Бургас). Възпитаниците на младия треньор Даниел Стоянов започват да показват онзи облик, който всички ние очаквахме цял полусезон. Разбира се за това допринесоха и промените в отбора. Момчетата Янко Димчев, Стефан Къчев и Велизар Василев, които са набор 2007 (U14) започнаха подготовката с отбора на една година по-големите. Разбира се те се вписаха много добре в колектива, като преди няколко години те бяха част от този набор.
Относно срещата на стадиона в село Самуилово, нашите млади “сини” таланти показаха различна игра, като доказаха на повечето критици, че могат да играят и атакуващ футбол. Гостите от Бургас получиха правото да изпълнят две дузпи, като едната бе парирана от вратаря Димитър Митев, а втората “акулите” превърнаха в гол. Голът за сините камъни отбеляза Константин Атанасов, който с ювелирно прехвърлящо изпълнение попари младия страж на акулите.
Това бе втора контрола за възпитаниците на Дани Стоянов, като в първата те направиха равенство 0 на 0 срещу отбора на ПФК Берое (Стара Загора). Тази събота на 30.01.2021г., предстои третата проверка пред отбора, а тя ще е срещу тима на ФК Розова долина (Казанлък) !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *