Зимна подготовка U16 (Набор 2005) : Възпитаниците на Стефан Стайков стартираха с победа контролите от подготвителния цикъл

 

През изминалата събота на зеления килим стартира участие в контролните си срещи, отборът ни деца родени след първи януари 2005 година. Момчетата на Стефан Стайков, изиграха първата си контрола срещу отбора на ФК Ямбол 1915 (набор 2003-4-5). Получи се доста добра проверка, като и за двата отбора това бе първо стъпване на терена под формата на футболна игра, а не като тренировка от месец октомври насам. Двата отбора показаха  добри неща, като можем да споменем, че нашия тим беше една идея по свеж и по търсещ победата в срещата. Единственото попадение за нашия отбор отбеляза Димитър Лапов, след като засече центриране и отбеляза гол с глава !

Зимната подготовка за набор U16, продължава с пълна сила, като още през този уикенд от 11:30ч на стадиона в село Самуилово, момчетата на треньор Стефан Стайков, ще се изправят срещу връстниците си от ФК Розова долина (Казанлък). Интересен факт е, че “розите” са черна котка за нашия тим, като все още нямаме победа срещу тях, дори и в контролните мачове!

Старши треньорът Стайков е планувал още контролни срещи, но всичко е гъвкаво заради метеорологичните условия !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *