Футболният маратон за седмицата 19-21.03.2021г !

Една добра новина от последните минути! Въпреки LOCKDOWN-а, който ще влезе в сила от понеделник 22.03, футболните срещи и тренировките няма да бъдат спирани ! Така още този уикенд (дори и по-конкретно от утре) ще се изиграят няколко футболни срещи, като освен ние, зоналните съвети на БФС, както и МИНИСТЕРСТВОТО НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО припомнят, че те трябва да бъдат без НИКАКВА ПУБЛИКА !

Ще започнем краткото представяне на мачовете по хронологичен ред, като запончем със срещата на набор 2006 (U15 Елитна група Изток)

Match

ПФК НЕФТОХИМИК 1962 (Бургас) ФК СИНИТЕ КАМЪНИ 2013 (СЛИВЕН)

0 - 3

18. Match Day

March 19, 2021, 1:00 pm

Бургас

Report

След две последователни победи момчетата на треньорите Даниел Стоянов и Стефан Стайков, ще имат за задача да изиграят още един финал. Казваме така, защото двубоят утре (19.03) ще бъде като истински финал за нашите. Децата ни направиха първите две стъпки към оцеляването, ала пътя ни е дълъг ! Той минава през задължително спечелени точки утре на градския стадион в град Поморие. Там сините таланти, ще се изправят срещу отбора на ПФК Нефтохимик (Бургас), който макар и да е разкъсван от много проблеми си остава марка на футболния пазар ! Пред екипа от треньори няма кадрови проблеми, като се очаква всички футболисти да са на лице и още по-важно да предложат много битка ! Началният час на двубоя е 13:00ч. и всички ние вярваме, че възпитаниците на тандема Стайков-Стоянов ще се справи с поредната трудност и ще затвърди доброто представяне от подготовката насам ! Стадион Градски (Поморие) 13:00ч. !

 

 

Match

ФК Верея 1 U13 (Стара Загора) ФК СИНИТЕ КАМЪНИ U13 (СЛИВЕН)

3 - 1

15. Match Day

March 20, 2021, 10:00 am

Стара Загора

Втори по ред на зеления килим ще излязат младите таланти от подготвителна група деца (набор 2008 – U13). Децата, ръководени от треньор Илиян Илчев спечелиха последната си среща от първенство, като надвиха тима на ФК Розова долина (Казанлък) с минималното 2 на 1, като при напълно спечелен двубой, те проявиха слабост от сегашните такива на гранда Арсенал (Лондон) и дори за малко да загубят точки у дома срещу розите. Сега на техния път е предизвикателството ФК Верея 1 (Стара Загора), като децата от квартал Кольо Ганчев, са в серия от пет победи и една загуба ! Въпреки гръмкото 6 на 0 на есен, сега нещата най-вероятно няма да изглеждат така, и се очаква здрава битка пред двата отбора. Въпреки всичко, нашите деца вече показват подобрение след загубите от ФК Сливен и ФК Олимпия и започват да влизат в правилния ритъм! Срещата е събота (20.03) и е с начален час 14:00ч., като тя ще се изиграе на изкуствения терен към стадион Трейс Арена в Стара Загора !

 

Match

ПФК Хебър 1918 (U14) (Пазарджик) ФК СИНИТЕ КАМЪНИ U14 (СЛИВЕН)

0 - 1

17. Match Day

March 20, 2021, 10:00 am

Пазарджик

Неделният ден ще ни предостави две хубави футболни срещи от програмата на всички първенства при децата и мъжете. Първо в 12:00ч. на стадиона в град Пазарджик, момчетата на треньор Милен Стоянов, родени след първи януари 2007 година (U14) ще се изправят срещу местния ПФК Хебър. На есен нашите могат само да съжаляват, че не спечелиха точки срещу този опонент, завършвайки при нулево реми на стадиона в село Самуилово. Сега визитата ще бъде тежка, като пред треньор Стоянов няма кадрови проблеми и той ще пътува с всичко най-добро за тази среща. Всички ние се надяваме младите сини таланти да спечелят точки от този двубой и малко да си върнат позагубеното самочуствие ! Срещата е в неделния ден от 12:00ч. в град Пазарджик !

 

Match

ФК Кортен (с.Кортен) ФК СИНИТЕ КАМЪНИ (СЛИВЕН)

1 - 0

10. Match Day

March 21, 2021, 2:30 pm

Кортен

Отново в неделя, но вече на местна почва, ще се изиграе и първия кръг от пролетния дял при мъжете. Както всички може би знаете, тимът ни направи доста добри трансферни попадения, като с тях се надяваме да вдигнем класата многократно както и разбира се да се атакува промоция в горната дивизия – Трета Югоизточна група ! Първо обаче, възпитаниците на треньорския екип Арнаудов-Желев, ще трябва да преминат много тежък тест на старта на полусезона. ФК Сините камъни гостува на “негостопримения” стадион в село Кортен. Домакините също направиха няколко силни трансфера, като в тимът им личат имена на момчета състезавали се в горната дивизия, а и като прибавим най-вероятно лошото състояние на терена – се очаква срещата да стане доста трудна за футболистите на треньор Арнаудов ! НЕДЕЛЯ 14:30ч. стадион село КОРТЕН !

 

ПРИПОМНЯМЕ НА ВСИЧКИ,ЖЕЛАЕЩИ ДА НАБЛЮДАВАТ СРЕЩИТЕ, ЧЕ СПОРЕД ПОСЛЕДНИТЕ ЗАПОВЕДИ НА МИНИСТЕСТВОТО НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО – ВСИЧКИ ФУТБОЛНИ СЪБИТИЯ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ПРОВЕЖДАНИ БЕЗ ПУБЛИКА !  БЛАГОДАРИМ ЗА РАЗБИРАНЕТО ! 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *