XVIII-ти кръг Елитна U15 група ИЗТОК : 3 от 3 за ФК Сините камъни ! Елитните сливенски войводи прегазиха бургаските “шейхове” !

Match

ПФК НЕФТОХИМИК 1962 (Бургас) ФК СИНИТЕ КАМЪНИ 2013 (СЛИВЕН)

0 - 3

18. Match Day

March 19, 2021, 1:00 pm

Бургас

Report

През пролетния дял на шампионата в Елитна U15 група ИЗТОК, всички виждаме един преобразен отбор на ФК Сините камъни ! Момчетата водени от тандема Даниел Стоянов – Стефан Стайков прави истински фурор в първенството, като за всички срещи на есен бяха постигнали само една победа и два равни мача, сега те в рамките само на три кръга са с три последователни победи ! Добрите игри на момчетата обаче освен наслада за нас феновете водят и до спечелването на точки и изкачването във временното класиране. От отбор на дъното в момента нашите показват толкова добра игра, че като че ли пред тима на младите специалисти няма граници и резулатите идват постепенно и сладко ! Днес на стадиона в град Поморие срещу отбора на ПФК Нефтохимик на терена имаше само един отбор, като изключим някой епизодични проблясъци на домакините. Класическият резултат от 3 на 0, можеше да е доста по-изразителен, но многото пропуски си казаха тежката дума. Интересен факт за отбора е, че за три срещи сме вкарали шест гола и сме допуснали само един ! А още по-интересно е, че голмайсторите са различни, което означава че треньорите имат възможността да използват различни млади състезатели като заплаха за противниковата врата ! Днес с попадевния се отчетоха – Янко Димчев, Викторио Вълков и Златислав Славов !

Следващият кръг младите сливенски таланти посрещат в село Самуилово коравия отбор на ОФК Хасково, който през този кръг доста “поизпоти” отбора на ПФК Лудогорец (Разград). Въпреки всичко, разбира се нашите излизат с приповдигнато настроение и всичко различно от победата, ще е провал за нашите момчета !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *