Утре в 10:00ч стартират срещите за нашите таланти на стадион Трейс Арена в Стара Загора ! Футбол 7 и Футбол 9 !

Този уикенд е доста постен откъм футболни срещи свързани с нашата школа. Събота нито един от нашите представители не изигра футболни двубой (къде заради пандемията, къде заради отменени от гостите футболни срещи) – така набор 2008 (U13) не играха срещу ФК Свиленград, набор 2007 (U14) пък не излязаха на зеления килим срещу тима на ПФК Берое (2007), при набор 2005 (U16) също не се състоя футболния двубой, така бе и при мъжкия ни тим, подвизаващ се във областна А футболна група към ОС на БФС Сливен !

Въпреки това , утрешния ден ще ни предложи доста сериозна порция от битки на зеления килим !

От 10:00ч едновременно ще наблюдаваме два сблъсъка във формата ФУТБОЛ 7 – единия при набор 2011 (U10), а другия при набор 2010 (U11). Най-малките ни представители, вземащи участие в шампионатите към ОС на БФС Стара Загора, ще трябва да премерят сили срещу тима на ФК Казанлък, докато “батковците” от набор 2010, ще имат за задача да неутрализират отбора на ДФК Шампион 2 (Стара Загора). Срещите ще се играят по едно и също време и на един и същи стадион – този на ФК Верея – Трейс Арена (изкуствен терен) – Стара Загора.

От 12:00ч набор 2010 (U11) ще трябва да имат сили и за втори двубой с тяхно участие. Възпитаниците на треньор Даниел Стоянов, който утре ще бъдат водени от треньор Христо Желев, имат за опонент във втория си мач отбора на ДФК Филипов (Казанлък). Стискаме палци, че сините малчугани ще запазят физически запас и ще изиграят добре и втората среща.

Последни на зеления килим в Стара Загора ще излязат тимът ни набор 2009 (U12). Те ще играят във футболен формат ФУТБОЛ 9, а техен съперник ще бъде тима от Хасково – ФК Респект. Възпитаниците на треньор Христо Желев са в добра серия, като след подновяване на шампионата показват силни игри, като последователно победиха отборите на Свиленград и Берое ! Всички ние ще се радваме и утре децата да играят добре, за да имат шанса да спечелят своите двубои !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *