XIX-ти кръг Елитна група U15 ИЗТОК : Приемаме “здравеняците” от ОФК Хасково в Самуилово !

Match

ФК СИНИТЕ КАМЪНИ 2013 (СЛИВЕН) ОФК ХАСКОВО

1 - 0

19. Match Day

March 28, 2021, 2:00 pm

Сливен

Report

 

След като тимът ни деца родени след първи януари 2006 година (Елитна U15 група Изток) бе наказан с лишаване от домакинство от две срещи, най-накрая утре ще можем да посрещнем тима на ОФК Хасково в нашата “крепост” – стадион цар Самуил (село Самуилово).  Настроението преди срещата в нашия лагер е определено приповдигнато, като отбора воден от тандема – Даниел Стоянов – Стефан Стайков е в серия от три срещи и три победи, нещо което не беше се случвало до сега в елитната група. Нашите спечелиха и трите си мача на пролет – като последователно бихме – ПФК Берое като гост и ПФК Нефтохимик, както и победа над ФК Спартак (Варна) като домакин !
Утре задачата ни обаче, ще бъде определено доста по-трудна, тъй като срещу нас ще излезе един доста добре подготвен тактически, както и можем да наблегнем и на думата “физически” – тим, този на ОФК Хасково ! В първата среща през есента между двата отбора – паритета беше нулев, като всички ние се надяваме този път – нашите таланти да са крайни победители, но истината е че и равния резултат би бил приет положително в нашия лагер, с оглед на това каква е целта пред ФК Сините камъни !
Срещата е с начален час 14:00ч., а мястото е стадион цар САМУИЛ (село САМУИЛОВО) ! Отново наблягаме на това, че публика отново няма да бъде пускана в комплекса на стадиона, като срещата можете да служате на живо по ИНТЕРНЕТ РАДИО СИНИТЕ КАМЪНИ  – с водещ Симеон Василев

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *