U9 (набор 2012) с пето място от турнира Атлетик къп 2021 – град Несебър !

Отборът ни деца родени след първи януари 2012 година (U9), се представиха достойно на турнира в град Несебър – Атлетик къп 2021 ! Те заеха пето място в крайното класиране, а в целия турнир участваха над 46 отбора от различните формации на различните отбори ! Възпитаниците на Кристиян Сяров не изиграха въпреки всичко най-добрите си мачове, като единствено можем отличим вратаря Стоян Дюлгеров, който правеше почти невъзможното да остави отбора в някой от срещите ни !

Децата ни стартираха лошо, след като загубиха от ДФК Приказките (Добрич) с 5 на 1, през втория ден направихме много грешки отново в играта си, но въпреки всичко успяхме да се вдигнем и да изравним на тима на ФК Юнак (Варна) от 1:4 до 4:4, дори можехме да обърнем развоя на срещата, но малшанса ни попречи ! В последния двубой от групата загубихме от шампиона на турнира – ДФК Шампиони (София) с 2 на 1, но тук вече играта на нашите беше на обичайното ниво! След изиграването на всички срещи в груповата фаза, ни се отреди да изиграем среща срещу ФК Арена (Ямбол), където вече нещата бяха в познатата за нас и тези деца светлина – победа с 3 на 0 и днес децата ни се изправиха срещу отбора на домакините от ФК Атлетик (Несебър), където отново нямаше прошка и нашите завоюваха петото място на турнира !

Треньор Крис Сяров сподели пред нас, че децата първите два мача просто не са дали всичко от себе си според него, като отдава факта че и това е първи турнир за децата от много време, (от миналата година) ! Реално децата започнаха да играят последния двубои и при други стечения на обстоятелствата турнира бе възможен за печелене! Нито един отбор не беше много над останалите ! Въпреки това, младия специалист обяви, че ще продължи работата си и ще се надявам за по-добро представяне от сега !

Пред него предстои само че с набор 2011 (U10) предстои турнир в град Златоград в края на месец юни !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *