ОТНОВО : ГОЛЯМО ПРИЗНАНИЕ ЗА ШКОЛАТА НИ ! КВАРТЕТ ОТ НАБОР 2007 (U14) С ПОВИКВАТЕЛНА ЗА ЛАГЕРА НА ПРОЕКТОНАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР !

Още веднъж нашата школа получава голямо признание за начина, по който работи ! Този път в полезрението на хора от националните гарнитури са влязли не един или двама наши кадъра – а цели четирима ! Възпитаниците от тима ни деца родени след първи януари 2007 година, ръководени от треньор Милен Стоянов с повиквателна за лагера на проектонационалния отбор в тази възраст. За повечето от вас, които не са запознати, в момента започва сондиране и оглеждане на играчите ! Самият факт, че сме направили интерес, при това за цели четири състезателя е голямо признание за тази школа !
Важно е да уточним, че и четиримата млади играчи участваха и в мачовете на горния набор 2006 –  елитна U15 група Изток, ръководени от Стефан Стайков/Даниел Стоянов! Където освен при набора си, са оставили много добри впечатления у хората, които са ги наблюдавали !
Ето ги и повиканите футболисти :

1. ДЕНИЗ РУСЕВ – ПОЗИЦИЯ ВРАТАР

2. СВЕТОСЛАВ ТОДОРОВ – ПОЗИЦИЯ ЛЯВ КРАЕН ФУТБОЛИСТ / ЛЯВ БЕК , ЛЯВ ВЪНШЕН ХАЛФ, ЛЯВ ЦЕНТРАЛЕН ЗАЩИТНИК /

3. ЯНКО ДИМЧЕВ – ПОЗИЦИЯ ПОЛУЗАЩИТНИК / ВЪТРЕШЕН ПОЛУЗАЩИТНИК ОТ ЛЯВО, АТАКУВАЩ ПОЛУЗАЩИТНИК /

4. СТЕФАН КЪЧЕВ – ПОЗИЦИЯ ДЕСЕН КРАЕН ФУТБОЛИСТ / ДЕСЕН БЕК, ДЕСЕН ВЪНШЕН ХАЛФ, ЦЕНТРАЛЕН НАПАДАТЕЛ /

Какво предстои пред момчетата сега – разбира се първо ще си завършат успешно пролетния дял на първенството, като се предполага, че веднага след това те ще отпътуват за Варна, където се събират децата селектирани от ИЗТОЧНИЯ РЕГИОН (същото се прави и за децата от ЗАПАДНИЯ РЕГИОН). Ако някой от тях остави добри впечатления за треньорите, предстои мониторинг и нови повиквателни (ако разбира се представянето и формата на играча е добро!)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *