ФКСК набор 2012 (U9) ще вземе участие в силния турнир “Орлета къп 2021” тази неделя ! Нашите ще мерят сили с “грандовете” ЦСКА, БОТЕВ, НАЦИОНАЛ !

Набор 2012 (U9), водени от най-младия треньор в школата Кристиян Сяров, ще премерят сили с едни от най-добрите отбори за този набор в цяла България през уикенда ! В неделя 6-ти юни в град Пазарджик, ще се проведе осмото издание на турнира Орлета къп ! На страхотната база “Зоната на здравето” в град Пазарджик ще се проведе турнир за деца ! В надпреварата ще се включат отборите на ПФК ЦСКА (София), ПФК Ботев 1912 (Пловдив), ФК Национал (София), ПФК Спартак 1947 (Пловдив), ФК Шипка Старс (Асеновград), ФК Бригада (Димитровград) както и организаторите на турнира отбора на ДФК Орлета (Пазарджик) !

Мероприятието ще започне с жребий на място, който ще отреди кой срещу кого ще играе ! Организаторите са предвидили много награди за малките футболисти, като се очаква финала на състезанието да е около 17:00ч. българско време ! Форматът, по който ще се проведе надпреварата е ФУТБОЛ-7, а за онези от вас които не са запознати – това е размер на терена 60х40м , като и тук вече имаме засада, която обаче обозначена с пунктирана линия след дванадесетия метър ! Играчите са 6 полеви плюс 1 вратар, а смените са на хокеен принцип !

Екипът на ФКСК пожелава успех на малките сливенски таланти, като разбира се надеждите за добро представяне са още по-големи !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *