Юношата от школата на ФК Сините камъни (Сливен) – Стоян Тенев, е на проби с професионалния клуб ФК Созпол, участник от Втора професионална футболна лига !
Стоян е набор 2003 и един от момчетата, който е от първия ден на академията с нас ! Той успешно премина през всички нива на футбола с нашия клуб – от ФУТБОЛ 5 до ФУТБОЛ 11. Стоян е викан няколко пъти в проектонационалните гарнитури на страната, благодарение на добрите му изяви в нашия клуб. Също така тези негови добри игри със синята сливенска фланелка му позволиха и да се докосне до професиолната работа, като изкара един полусезон в пловдивския гранд ПФК Локомотив (Пловдив) в елитната група.

Този бъдещ трансфер (пишем трансфер, знаейки че Стоян Тенев е много трудолюбиво момче и ще даде всичко от себе си на тази подготовка да го вземат) е поредния атестат за добрата работа между ръковдоство и деца ! Патронът на клуба Пламен Крумов, винаги  е целил точно това. Той винаги е праволинеен и ако прегледате първия репортаж за първите дни на нашата школа от спортал.тв, ще разберете каква е идеята – Да се дава път за изява на нашите сливенски таланти !

Благодарим за доверието на родителите, знаем че сме преминали през трудни моменти и през хубави, но тези новини ни карат да се чустваме, че заедно можем да постигнем доста и това че сме в правилната посока за пореден път ! ! !

От името на целия спортно-технически щаб на ФКСК, пожелаваме и на Стоян много успехи и дай боже да подпише първия си професионален договор !

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *