Броени дни след като шампионатите свършиха се разбра, че в състава на ФК Сините камъни (Сливен) откъм треньорското съсловия ще има промени! Първата промяна е, че треньор Милен Стоянов напуска в посока новия проект в града ФК Сливен. Разбира се ръководителите на клуба ни пък не стояха с кръстени ръце и веднага направиха контра-удар като привлякоха един от най-сърцатите футболни играчи от мъжкия ни тим – Митко Стойков !

Кой е Митко Стойков ? Митко е родом от град Стара Загора и поредното младо попълнение в нашия клуб. Като футболист има доста прилична футболна визитка, като има мачове за старозагорските отбори Берое и Верея, като в последните дори се състезаваше през есенния полусезон. На пролет той се опита да помогне на мъжката ни формация за промоцията в Трета лига, но това така и не се случи! Въпреки това той остави доста добри впечатления у привържениците на сливенския клуб като много поискаха и неговото перманентно оставане ! Това така и не закъсня, като управителя на Школата – Христо Желев бързо направи своя ход. От седмица Митко е ръководител на набор 2010 (U11), които тренираха с тренер Даниел Стоянов, но със задаващите се промени в школата той ще трябва да ги остави !
Младият треньор Стойков е записан от почетния президент на клуба Пламен Крумов в “чакалнята” за първата стъпка за лицензирането си като треньор, така че ще се радваме да сме си полезни взаимно !
И разбира се след едва дузина тренировки с набора си той придава онзи “магнетичен аромат” на футбол у децата ! Всички ние му пожелаваме успех и ще се радваме да предаде своята енергия като футболист и на новите си възпитаници !

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *