След като отпадна рано-рано, макар и било то доста нелепо от Елитната група U15 Изток – отборът ни деца, родени след първи януари 2006 ще вземат участие в двудневен турнир в планинското градче Елена! Възпитаниците на треньор Даниел Стоянов, бяха в кратка “творческа пауза”, ако можем да наречем така лиспата на им на футболни двубои, въпреки че голяма част от момчетата поддържаха игровия си ритъм с тренировки, както и с играене за различните футболни гарнитури (набор 2005 и набор 2007).  От утре те отново са в футболен мод!

Децата ни тръгват рано утре сутрин, като първата им среща ще бъде срещу домакините от ФК Чумерна (гр.Елена), а началния час на двубоя ще е приблизително около 10 часа! На турнира за купата на град Елена, ще вземат участие шест отбора от различни градове, като са разпределени в две групи по три отбора ! През първия ден нашите сини таланти попаднаха в група с отборите на ФК Чумерна (гр.Елена) и ФК Олимпия спорт (Стара Загора). Както писахме по-горе първата среща отреди да се изправим срещу домакините от град Елена, а в късния следобед ще се изиграе и втория двубои срещу приятелите ни от град Стара Загора – ФК Олимпия спорт !

Пред треньор Даниел Стоянов няма кадрови проблеми, като единствената липса може би е тази на единия от вратарите Димитър Митев, който напусна в посока ФК Сливен! Въпреки това ето кадри от приповдигнатато настроение с което завършиха последната тренировка и ще тръгнат момчетата ни от набор 2006 (U15) !

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *