Набор 2010 (U12) на треньор Митко Стойков, започнаха да показват какво е ДНК-то на ФКСК ! Непримирими на терена, борещи се за треньора, отбора и за самите себе си !
В последните срещи тимът ни, който се състезава в първенството футбол 9 към ОС на БФС Стара Загора – набор 2010, играе все по-добре и разбира се децата започват да “берат успехите на своя съвместен труд на треньор Стойков”.
Реално този набор започна от нулата на есен, а в момента можем да кажем, че един приятен за наблюдаване колектив, в който желанието за игра и желанието да се представят подобаващо е на първо място! С много труд и постоянство децата от този набор, започнаха да трупат в актива си и победи! Като повече от красноречиви, за това което говорим са последните два двубоя, в които изоставаме и въпреки това, в края на срещата сме победители! Но разбира се това не е важно – важна е победата, че сме успяли да накараме децата да играят любимата си игра и да се забавляват от това, което влагат в нея – като усилия, желание, игра…
Дерзайте момци…

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *